‘Het aanpassingsvermogen is het zwaarste selectie criterium’
De koks die wij te werk stellen bij onze klanten hebben bij ons al een breed scala van tests ondergaan. Daarbij is voor ons het aanpassingsvermogen van de betreffende kok essentieel.
‘Een kok moet op zich al een goed aanpassingsvermogen hebben,’ zegt Diederik Stiensma, ‘maar wanneer een kok als flexibele kracht wordt ingezet vraagt het nog wat extra op dat gebied. Voordat wij onze mensen bij bedrijven onderbrengen, wordt juist dat aspect van de karakter eigenschappen nauwlettend in de gaten gehouden. We zoeken kameleons. Maar wel kameleons die heel goed kunnen koken.’
VAKKUNDIGE HANDEN
Alleen de beste koks zijn goed genoeg voor uw onderneming
De service van een kleine onderneming, de tarieven van een grote speler
Geen risico!
-Bij uitval
-Bij vakantie
-Bij minder werk
Heldere en concurrerende tarieven
Onze tariefstelling is meer dan concurrerend. Daarbij is deze afhankelijk van de duur van de opdracht, de opdracht zelf en hoe snel deze moet worden ingevuld. We onderscheiden:
-Ad hoc opdracht (nu bellen is nu komen)
-Semi ad hoc opdracht (nu bellen is morgen komen)
-Gecontroleerde uitvraag (nu bellen is over een paar dagen komen)
-Vaste uitvraag
Veel gehoorde misvattingen
Veel bedrijven koppelen een flexibele kracht en hoge loonkosten aan elkaar. Toch is dit ver van de waarheid. Een overzicht: